Folkfest mot Rasism i Uppsala 10 september

4 Sep

Fredag 10 september är det en stor Folkfest mot Rasism. Klockan 17:00 samlas vi på Stora Troget där vi enar uppsalaborna mot rasism! Olika organisationer och rörelser samlas i en gemensam manifestation där vi firar en antirasistisk framtid. Ta gärna med balonger, godis och allt som gör det till en fest! 

Så här skriver förövrigt SD-politikern och kandidaten Per T K Wahlberg i sin blogg:
”Under många tusentals år har negern kunnat softa i värmen, käka lite bananer, våldta nån förbipasserande kvinna eller unge, slåss med andra negerhannar och äta upp dem, spela lite trumma, springa omkring lite, fånga nån antilop, käka lite bananer, knulla lite, berusa sig på jästa frukter eller örter, osv. Så har det hållit på under årtusendena utan att något evolutionärt tryck i form av miljöfaktorer har tvingat negern att utvecklas i en annan riktning.”
Media behandlar Sverigedemokraterna med silkesvantar. Partiet är före detta nazister där ledande företrädare senaste åren avslöjats med att sjunga nazistvisor, hota människor med våld, stöda de värsta nazisterna i Sverige med pengar och gå till val på att stoppa pridefestivaler trots att vi har mötesfrihet enligt Svensk grundlag. Inget annat parti skulle kunnat överleva sådana skandaler men media låter dom komma undan.
Minns ni hur media behandlade Fi 2005? Mediadrevet borde kommit för länge sedan mot Sverigedemokraterna.
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: