Välkommen på antirasistisk konferens!

12 Nov

Den 4 december 2010 anordnar Feministiskt initiativ en antirasistisk konferens för alla medlemmar. Den som inte är medlem ännu får såklart komma och bli medlem i samband med konferensen.

Syftet med konferensen är att stärka Feministiskt initiativs antirasistiska politik genom att öka kunskapen om vad antirasism och intersektionalitet är, få kunskap i hur arbetet med den antirasistiska politiken har sett ut inom Fi och få utrymme att diskutera/utveckla politiken och hur vi arbetar inom Fi.

Önskat resultat är att ge deltagarna kunskap och inspiration att fortsätta jobba antirasistiskt och vara med och utveckla vår politik genom att exempelvis skriva motioner till kongressen som är i mars.

Konferensen arrangeras av FiRS på uppdrag av nationella styrelsen och kommer innehålla en föreläsning om vad antirasism och intersektionalitet är, ett panelsamtal med nyckelpersoner som har varit med och skapat Feministiskt Initiativs antirasistiska politik och flera parallella workshops där vi diskuterar utifrån olika teman. Exempel på teman är hur kan vi utveckla vår antirasistiska politik, hur ska vi jobba med dessa frågor internt, hur kan vi jobba externt och hur vill vi att samhället ska se ut framåt?

Låter det kul, bra och intressant? 

Anmäl dig genom att mejla: antirasistiskkonferens@gmail.com
. Ange namn, stad och om du vill ha mat.

Mat kommer finnas för den som vill. För 50 kr får du lunch och fika. Skriv om du vill ha mat i anmälan. Ta med kontanter!

Datum och tid 4 december, kl 10.00 – 17.00

Plats Kista Träff, en tillgänglig lokal i Kista, på blåa linjen i Stockholm

Frågor? Mejla antirasistiskkonferens@gmail.com så svarar vi så snart vi kan!

Vi ses! 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: