Motionskrivarverkstad med tema Intersektionalitet 22 januari i Stockholm

5 Jan
Som ni kanske vet så hade Fi en antirasistisk konferens i Stockholm den 4 dec. Som en uppföljning på konferensen ska vi lördagen den 22 januari ha en motion-verkstad* inför kongressen i mars, för att diskutera och formulera förslag på hur vi kan utveckla politiken och organisationen i en mer antirasistisk riktning där intersektionella perspektiv är grunden.

Alla som är intresserade av att skriva motioner utifrån temat antirasism …eller intersektionalitet är välkomna, gärna med halvfärdiga förslag på motioner som vi kan diskutera, slipa, eventuellt jämka ihop och ställa oss bakom som grupp (de som vill) för att ge de större tyngd. Om du bara har en idé som du inte vet hur du ska formulera själv går det såklart också bra att bara komma, inga förkunskaper krävs.

Lokal är inte spikat ännu, men det kommer bli i Stockholm. Lördag 22 januari mellan kl 13-17 ungefär. Vi vill att ni anmäler er i förväg för att veta hur stor lokal vi ska leta efter. Anmäl er till mig med namn, e-post och eventuella behov som har med lokal att göra.

Kom också ihåg att i år ska kongressen välja nya talespersoner och ny styrelse, så föreslå er själva eller några andra bra genom att gå in på http://www.feministisktinitiativ.se/nominera.php och anmäla intresse! Nomineringen pågår till mitten av februari. Vill du tipsa valberedningen om någon du tycker skulle passa som styrelseledamot, talesperson eller revisor? Maila valberedningen@feministisktinitiativ.se

* Motioner kallas de förslag man lägger fram på kongressen på saker man vill förändra eller utveckla med organisationen eller politiken, alla medlemmar kan lägga motioner. Sista datum för att skicka in motioner till styrelsen är 11 februari. Kongressen är 26-27 mars.

P.s. Kom ihåg att betala medlemsavgiften för 2011

/Feministiskt initiativs tematiska medlemsgrupp om IntersektionalitetVisa mer

Annonser

2 svar to “Motionskrivarverkstad med tema Intersektionalitet 22 januari i Stockholm”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Kongress 26-27 mars 2011 « Feminististiskt Initiatitiv Intersektionalitet - januari 12, 2011

    […] alla medlemmar kan lägga motioner. På vår maillista diskuteras olika motioner. Vi har en motionsworkshop i Stockholm den 22 januari. Vi har tagit fram en motionsguide som förklarar hur en skriver en motion. Om du […]

  2. Motionskrivarverkstad 22 januari « Feminististiskt Initiatitiv Intersektionalitet - januari 17, 2011

    […] Lördag 22 januari kl 13:00 är det motionsskrivarverkstad. Mer om det kan du läsa här. […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: