Kongress 26-27 mars 2011

12 Jan

Den 26-27 mars 2011 har Feministiskt initiativ kongress i Malmö. Då ska alla våra politiska dokumnet behandlas och vi ska välja ny styrelse, talespersoner och revisorer. Ta chansen att göra din röst hörd och forma partiet till något ännu bättre.

All information om kongressen kommer snart finnas på Feministiskt initiativs hemsida men tillsvidare finns information på vårt medlemsforum där det även startats diskutionstrådar för motioner samt för samåkning och boende. På denna sida skriver vi vad intersektionella medlemsgruppen gör inför kongressen.

Motioner
Motioner kallas de förslag man lägger fram på kongressen på saker man vill förändra eller utveckla med organisationen eller politiken, alla medlemmar kan lägga motioner. På vår maillista diskuteras olika motioner. Vi har en motionsworkshop i Stockholm den 22 januari. Vi har tagit fram en motionsguide som förklarar hur en skriver en motion. Om du vill ha hjälp med motionsskrivandet så är du även välkommen att maila jonas.gothner@feministisktinitiativ.se som kan hjälpa dig. Sista datum för att skicka in motioner till styrelsen är 11 februari. Kongressen är 26-27 mars.

Styrelse, talespersoner & revisorer
På kongressen ska nya personer väljas till dessa förtroendeposter. Detta är en chans för dig att ta plats i styrelsen eller att få dina smartaste vänner och bekanta att kandidera. Mer info om hur du kandiderar kommer snart.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: